En

EchipaPrezentare Babel

Babel este o organizatie cu sediul in Timisoara, activa in domeniul educatiei din anul 2005. Initial un experiment pedagogic al unor tineri profesori pasionati de invatarea limbilor straine, Babel a crescut an de an, ajungand sa aiba o echipa stabila de 20 de profesori ce fac sa co-existe Babel Center (cursuri pentru adulti) si Babel Junior (cursuri pentru copii).

Misiunea Babel Education, ONG-ul nostru dedicat proiectelor educative, culturale si sociale este de a contribui la dezvoltarea comunitatii noastre, punand educatia si dezvoltarea personala a fiecarui individ, inca din primii ani ai copilariei sale, in prim plan. Prin contributia noastra punem la dispozitia timisorenilor de orice varsta resurse pe care fiecare dintre ei sa le poata folosi in mod benefic atunci cand da contur propriului viitor.

Printre proiectele cu caracter social, derulate alaturi de partenerul nostru cultural, Asociatia Culturala Maxima, (membrii profesori Babel si cunoscuti oameni de cultura locali), se numara: campanii caritabile anuale la Gradinita de copii Nevazatori Luminita, din Timisoara (2007, 2008), prima editie a Babel Christmas Market (2008), prin care s-au donat bani pentru sustinerea unei comunitati de copii orfani din Uganda (parteneriat cu SOS-Kinderdorf Oesterreich), Zile de Poveste (proiect prin care, timp de 7 zile, copiilor timisoreni li s-au spus povesti in 7 limbi straine) etc. Pentru parinti si oameni implicati in educatie organizam, din 2009, seminariile de Comunicare prin Empatie (Non-Violent Communication).

Un proiect:
Sustinut de: